PC

Oglas vezan za Gears of War: E-Day otkriva PS5 verziju

Sa objavom Xboxa o planu da se ranije ove godine donese nekoliko odabranih first-party igara na rivalske platforme, javile su se glasine oko većih franšiza poput Halo i Gears of War koje takođe prelaze na multi-platformu. The Coalition trenutno intenzivno razvija Gears of War: E-Day za Xbox i PC, ali nedavna oglašavanja za posao sugerišu da bi i PlayStation verzija igre mogla biti na putu.

U oglašavanju za posao za Senior Online Client inžinjera, The Coalition traži kandidate da “pomognu u izgradnji multiplayer i online iskustva” za sledeći Gears naslov. Ova uloga obuhvata sve što biste od nje i očekivali, uključujući ekonomiju u igri, upravljanje sesijama, mikrotransakcije, statistike igrača i matchmaking.

Zanimljiv deo može se naći u sekciji “poželjne kvalifikacije”, gde Microsoft traži one sa iskustvom sa Xbox Live, Steam i PSN. Ovo je dovelo do glasina da bi Gears of War: E-Day takođe mogao biti vezan za PlayStation konzole.

Uz sve rečeno, vrlo je verovatno da se ova sitna informacija o oglašavanju za posao predimenzioniše. Sve ove online platforme za igre rade slično, deleći mnoge funkcije. Šanse su da, ako ste radili sa jednom od ovih platformi, imate ideju šta vas čeka na drugima. Imajući to u vidu, ovo sve verovatno znači samo da je Microsoft spreman da zaposli nekoga ko ima iskustva sa PSN-om ili Steamom, ali ne i nužno sa Xbox Live, i obrnuto. Uloga ne traži specifično “PSN stručnjaka” koji bi pomogao u propuštanju igre kroz Sonijeve kanale odobrenja za PlayStation.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top