PC

Otkriveni datum početka Black Ops 6 beta testiranja

Kao i što to čine već godinama, predstojećem Call of Duty Black Ops 6, Activision/Treyarch će omogućiti igračima da ranije probaju deo igre, pri čemu će oni koji poruče igru unapred dobiti rani pristup beta verziji – ispred otvorene bete za sve za otprilike 6 nedelja.

Objavljivanjem na Call of Duty blogu, tim Black Ops 6 je sada otkrio zvanične datume pristupa beta verziji. Od 30. avgusta, svi oni koji poruče igru unapred moćiće da učestvuju u beta verziji sa ranim pristupom, koja traje do 4. septembra.

Oni koji su oprezniji prema porudžbinama unapred i dalje će imati priliku da probaju igru, jer će otvorena beta uslediti uskoro nakon toga – biti će aktivna od 6. do 9. septembra.

Kao što je to bio slučaj ranije, oni koji učestvuju u beta verziji će dobiti neku vrstu nagrade po potpunom izdanju igre (najverovatnije šemu oružja / vizitku / emblem) – ali će više detalja verovatno biti otkriveno na predstojećem događaju COD: Next 28. avgusta.

S obzirom da Microsoft sada zvanično poseduje Activision-Blizzard, zanimljivo će biti videti da li će se nešto promeniti kada je u pitanju beta verzija i planovi za pre-izdanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top