PC

Ghost of Tsushima proslavlja 4. godišnjicu

Iako se čini kao da je bilo juče, Ghost of Tsushima studija Sucker Punch Productions sada je zvanično star 4 godine. Tokom tog vremena, ova potpuno nova franšiza ojačala je i oborila PlayStation rekorde, postavši se franšizom samom za sebe – iako ima samo jednu igru do sada. Četiri godine nakon izdanja igre koja je istakla Sucker Punch na mapu, tim sada slavi najnoviju godišnjicu Ghost of Tsushima.

Na svom Twitter nalogu, zvanična stranica Sucker Punch Productions objavila je sledeće:

“Danas obeležavamo četvrtu godišnjicu lansiranja #GhostOfTsushima. Bila je to luda vožnja od tada, uključujući Legends, Director’s Cut i nedavno izdanje za PC. Stalno smo ponizni neverovatnom količinom ljubavi prema našoj igri, i iz srca se zahvaljujemo svima koji su je igrali. Voleli bismo da čujemo vaše priče i iskustva iz igre. Podelite sa nama vaše omiljene trenutke.”

Iako bi bilo lepo da ovu godišnjicu obeleži neko iznenadno ažuriranje ili čak par PSN avatara, tim očigledno naporno radi na onome što je skoro sigurno Ghost of Tsushima 2.

Dakle, dok su proslave možda prilično blage, ovo bi moglo predstavljati zatišje pred oluju koja je zvanična najava Ghost of Tsushima 2. Nadamo se da nećemo morati da čekamo do pete godišnjice GoT-a da bi saznali više o nastavku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top