PlayStation 5

PS5 Pro odložen za 2025. godinu

ps5 pro

Za PS5 Pro se šaputalo poslednjih nekoliko meseci. Sony je navodno prilično ambiciozan s ovom konzolom, želeći da poboljša ray-tracing i ponudi svoje interno rešenje za skaliranje.

Iako se očekivalo da će nova konzola biti najavljena kasnije ove godine i lansirana 2024., u poslednje vreme nedostaje značajnijih ažuriranja. Takođe, originalni izvor koji je probio vest o PS5 Pro čini se neodlučan u vezi sa njegovim lansiranjem u 2024. godini.

U svom najnovijem tvitu, leaker sugeriše da konzola možda neće biti puštena na tržište ove godine.

Tom Henderson je bio izvor originalnih izveštaja o Sonijevoj novoj konzoli.

U nizu nedavnih tvitova, bio je upitan o PlayStationovoj predstojećoj najavi u septembru. Odgovarajući na tvit, Tom Henderson se činio neizvesnim, navodeći da se to može desiti samo ako Sony ima planove da lansira konzolu u 2024. godini.

Ako izađe ove godine!

Tom Henderson

Zanimljivo je ovde to što je Tom Henderson u prošlosti bio prilično siguran u lansiranje krajem 2024. godine. Njegova ispraćenost posla takođe govori sama za sebe, tako da je on verovatno imao dovoljno dokaza da podrži ove tvrdnje.

Najnoviji odgovor sugeriše da je Sony možda promenio svoje planove. Barem, gigant iz oblasti video igara razmišlja o odlaganju do 2025. godine, možda da bi se osiguralo da PS5 Pro lansira sa jakim lineupom ekskluzivnih first-party igara.

Trenutna godina je bila svedok toga da se Sony uglavnom oslanja na ekskluzive treće strane i video igre manjeg obima. Sa druge strane, 2025. će označiti izlazak GTA 6, Death Stranding 2 i još AAA igara, što znači da je odlaganje izlaska Pro konzole pametna odluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top