PC

Splitgate 2 predstavljen sinematičnim trejlerom, stiže 2025.

Splitgate je dostigao verziju 1.0 u 2022. godini nakon dugog perioda razvoja u okviru programa ranog pristupa, a zatim i otvorene bete tokom godinu dana. Sada su developeri iz 1047 Games najavili planove za nastavak.

Iako je Splitgate u jednom trenutku stekao mnogo pohvala, njegova popularnost je počela brzo da opada nakon lansiranja beta verzije, padajući sa desetine hiljada istovremenih igrača na Steamu na svega nekoliko stotina u vršnim periodima. Ipak, postoji tu osnova za solidan multiplayer šuter, a 1047 Games namerava da na njoj i dalje gradi sa nastavkom.

Sinematik za Splitgate 2 je sada objavljen, otkrivajući planove za lansiranje u 2025. godini za PC (preko Steama i Epic Games Store), PS5 i Xbox Series X/S konzole. Igra će čak biti dostupna i na konzolama Xbox One i PS4 prethodne generacije kako bi bila dostupna što većem broju igrača.

Splitgate je prvobitno stekao popularnost zahvaljujući viralnim klipovima igre i Portal mehanici, slično onoj iz istoimene Valveove igre. Zbog pada popularnosti igre, ažuriranja su prestala kada je beta završena u septembru 2022. Sa nastavkom, 1047 Games ima čist račun da pokuša ponovo da privuče publiku i nada se da će je ovog puta zadržati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top