PC

Dying Light 2 Tower Raid dobija otvorenu betu u avgustu

Techland neumorno radi na pružanju novih sadržaja za Dying Light 2, nastavljajući svoju tradiciju dugotrajne podrške nakon završetka glavne priče. Uskoro će igri biti dodat i masivni multiplayer event – Raid. Ako želite da probate ovaj novi način igranja, otvorena beta verzija počinje u avgustu.

Techland je ove nedelje objavio da će beta verzija Raid moda za Dying Light 2 početi 1. avgusta. Ovo će biti otvorena beta, tako da možete učestvovati čak i ako ne posedujete kopiju Dying Light 2. Oni koji već imaju igru imali su priliku da isprobaju ovaj mod u zatvorenoj beta verziji ranije u julu.

Tokom Raid moda, igrači će se penjati po spratovima tornja kako bi stigli do vrha, pritom se boreći protiv horda zombija. Uspešnim završetkom rejda dobićete novu opremu koju možete koristiti u drugim delovima igre.

Ovo dodatno testiranje omogućiće Techlandu da proveri svoje sisteme pre zvaničnog objavljivanja ažuriranja. Beta verzija je dostupna igračima na konzolama i PC-u.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top