PC

EA Sports FC 25 PC sistemski zahtevi nisu preterano viši u odnosu na prethodnika

Electronic Arts je nedavno podelio prvi trejler za EA Sports FC 25, čime je označena zvanična najava igre. Pored toga, EA je takođe objavio sistemske zahteve za PC verziju igre, koji su uglavnom isti kao i za prethodno izdanje u serijalu.

EA Sports FC 25 uvodi novi mod igranja nazvan 5v5 Rush, koji igračima pruža svež način da uživaju u igri sa prijateljima u režimu Football Ultimate Team, Klubovima i Quick Match. U Football Ultimate Team Rush modu, možete da sastavite svoj tim snova od 5 igrača sa troje prijatelja, pri čemu svaki igrač kontroliše svog omiljenog igrača.

Štaviše, igra će sadržati ono što EA naziva FC IQ, revidiranu osnovu igre za taktiku kako bi se omogućila poboljšana strateška kontrola i realističnije kretanje tima. Igrači se takođe mogu nadati novom AI modelu koji koristi podatke iz stvarnog sveta, utičući na strategije kroz potpuno nove Uloge igrača.

Režimi Menadžerske i Igračke karijere su poboljšani kako bi igračima omogućili da ponovo dožive najprivlačnije priče iz stvarnog sveta fudbala. U Igračkoj karijeri, fanovi mogu da prepišu priče bivših Ikona koristeći današnje timove i po prvi put igraju Žensku karijeru.

Poput EA Sports FC 24, nova igra će biti bazirana na PS5/Xbox Series X verziji i radiće na Frostbite Engine-u. Igra izgleda da ima iste hardverske zahteve kao i prethodnik, što sugerira da neće biti značajnih promena u grafici. Detaljni hardverski zahtevi mogu se naći ispod:

MINIMUM:

  • Procesor: AMD Ryzen 5 1600 ili Intel Core i5 6600k
  • Memorija: 8 GB RAM
  • Grafička kartica: AMD RX 570 or Nvidia GTX 1050 Ti
  • Prostor na disku: 100 GB

PREPORUČENI:

  • Procesor: AMD Ryzen 7 2700X ili Intel Core i7 6700
  • Memorija: 12 GB RAM
  • Grafička kartica: AMD RX 5600 XT ili Nvidia GTX 1660
  • Prostor na disku: 100 GB

EA Sports FC 25 izlazi 27. septembra, kako za PC tako i za konzole aktuelne i prošle generacije – PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S i Nintendo Switch

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top