PlayStation 5

Najnovija naznaka za PS5 Pro se krije unutar novog apdejta za No Man’s Sky

Glasine o PS5 Pro kruže već duže vreme. Tajnu oznaku ove nove konzole, “Trinity”, prvi put je sada potvrđena u datotekama igre.

No Man’s Sky je nedavno dobio još jedno ogromno ažuriranje. Nakon malo “data rudarenja” (datamining) otkriveno je da je igri na PS5 dodata nova grafička opcija, postavka za “Trinity”, što je interna oznaka za PS5 Pro.

Ova nova postavka poboljšava skaliranje dinamičke rezolucije igre, podižući minimum na skaliranje rezolucije od 0.8x, što znači da bi se igra trebalo prikazivati negde između 1300p i 1730p rezolucije, zavisno od scene. To je grubo rečeno povećanje broja piksela za 77% u poređenju sa osnovnom PS5 verzijom igre. Takođe su i druge postavke podešene, tako da će igračima na PS5 Pro neke postavke biti podignute na Ultra kvalitet, što je ekvivalent postavkama na gaming PC-ima.

Još nema informacija o tome kada će Sony zvanično objaviti PS5 Pro, ili koje će igre podržavati novi sistem pri lansiranju. Međutim, čini se da će No Man’s Sky biti na listi za podršku na dan izdanja. Sonijev sledeći veliki događaj biće TGS u septembru, tako da možemo dobiti zvanično saopštenje oko tog vremena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top