PC

Počelo je slanje Beta pozivnica Marvel Rivals

Marvel Rivals je predstojeća Hero shooter igra u stilu Overwatch, Paladins i drugih sličnih igara. Pred izdanje u doglednoj budućnosti, za ovaj PvP shooter je obećano nekoliko zatvorenih beta testova – čiji pozivi se upravo sada šalju.

Pred zatvoreni beta test Marvel Rivals 23. jula (koji će trajati do 5. avgusta), tim se obratio na Twitteru i rekao:

“Počela je prva runda Steam kvalifikacija! Igrači koji su se kvalifikovali već mogu da preuzmu verziju igre za zatvoreni beta test! Očistite tastature, napunite kontrolere i zagrejte prste!”

Tim je takođe potvrdio da će pozivi za beta testiranje na konzolama uskoro biti poslati, navodeći da “još uvek smo u procesu slanja kvalifikacija za konzole. Pazite na svoj inbox da vidite da li ste dobili poziv!”

S obzirom da je beta za PlayStationov Concord nedavno završena sa manjim brojem igrača od očekivanih, zanimljivo će biti videti kakav će biti prijem njegovog predstojećeg konkurenta Marvel Rivals.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top