PC

Bleach Rebirth of Souls najavljen za PC, Playstation i Xbox

Ako ste odrastali gledajući anime ili čitajući mange tokom 2000-ih, onda ste verovatno upoznati sa “velikom trojkom”, koja se sastoji od tri najpopularnije šonen serije tog vremena – One Piece, Naruto i Bleach. Dok smo imali mnogo, mnogo video igara za prve dve, Bleach je često bio zapostavljen u prostoru video igara. To se uskoro menja sa izlaskom Bleach: Rebirth of Souls.

Bleach: Rebirth of Souls je nova borbena igra koja sadrži stilske borbe mačem sa svim omiljenim likovima iz serije. U novom gejmplej trejleru vidimo možda i najvažniji meč, sa borbom između Ičiga i Bjakuje.

Bleach je bio na vrhuncu popularnosti između 2001. i 2010. godine, ali je počeo da opada početkom 2010-ih, što je dovelo do otkazivanja animea. Manga je na kraju završena, a u poslednje vreme se anime vratio da pokrije finalni luk. Bleach: Thousand-Year Blood-War nedavno je završio svoju drugu sezonu, a fanovi su ga hvalili zbog skoka u kvalitetu animacije u poređenju sa originalnim animeom.

Bleach: Rebirth of Souls se razvija za PC (preko Steama), PS5, PS4 i Xbox Series X/S. Datum izlaska još nije objavljen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top