PC

Marvel Rivals zatvorena beta prikupila čak 70.000 istovremenih igrača

Igrači su bili šokirani niskim brojem igrača za Concord, sledeću veliku live-service igru Sonija, koja će biti lansirana na PS5 i PC sledećeg meseca. Tokom otvorenog beta perioda, igra je dostigla samo 2.000 istovremenih igrača, što je daleko od brojeva koje bismo očekivali od first-party igre od PS Studios. Da bismo to stavili u perspektivu, trenutna zatvorena (akcenat na zatvorena) beta Marvel Rivals prikupila je 30 puta više igrača na Steamu do sada.

Marvel Rivals, novi hero shooter u stilu Overwatcha sa likovima iz celog Marvel univerzuma, sada je u zatvorenoj beta fazi testiranja, za koju su potrebni pozivi za učešće. Uprkos zatvorenom karakteru ovog testa, igra je dostigla vrhunac od nešto više od 69.000 igrača, kako pokazuju podaci o igračima na SteamDB-u. Ovo je najveći test do sada, sa ranijim zatvorenim alfa testovima koji su okupili između 10.000 i 30.000 istovremenih igrača.

Još nije bilo najave za otvorenu beta verziju Marvel Rivals, ali sa ovakvim brojevima, igra bi mogla da pukne u top 10 Steam igara ako bi se otvorila za sve igrače. Naravno, imati veliku beta verziju ili čak veliko lansiranje ne garantuje održiv uspeh, ali svakako daje igri bolju šansu.

Concordova otvorena beta je dostigla vrhunac na samo nekoliko hiljada igrača na Steamu. To je skoro kao da se istorija ponavlja sa sagom Overwatch vs Battleborn, ili čak LawBreakers, koji takođe nisu uspeli da se zadrže kod značajne publike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top