PC

Oglas za posao otkrio Stellar Blade PC verziju

Stellar Blade je bio jedan od najvećih iznenađenja 2024. godine do sada, a debitantski naslov korejskog studija SHIFT UP pokazao se kao uspeh na PS5, cementirajući budućnost studija. Nakon mnogih zahteva za PC izdanje, čini se da tim zaista radi na portu za igru – zajedno sa novim sadržajem.

Kako je otkrio član foruma Tech4Gamers ‘cindiestarlight’, novi oglas za posao koji je objavio SHIFT UP za ‘Combat Designer – PC Development’ čini se da potpuno potvrđuje da je PC port Stellar Blade u razvoju.

Pored toga, još jedan oglas za posao – ovog puta za ‘Battle Designer – Monster Creation’ čini se da nagoveštava ili budući DLC za igru ili potpuni nastavak Stellar Blade.

Još u maju, tim u SHIFT UP-u je proslavio uspeh Stellar Blade tvrdnjom da razmatraju PC izdanje za igru, kao i nastavak.

Sa mnogo sličnosti između Stellar Blade i NieR: Automata, veoma je verovatno da bi prvi mogao da sledi stope drugog – po pitanju uspeha – sa dugim parom nogu podržanih brojnim reizdanjima na dodatnim platformama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top