PC

Procurela gomila gejmpleja i detalja iz Wolverine igre

Posted on

Krajem prošle godine, Insomniac je bio pogođen ransomware napadom koji je obelodanio gotovo sve planove developera, uključujući i gameplay snimak njihovog sledećeg naslova, Marvel’s Wolverine.

Procurelo je da developeri ciljaju datum izlaska za naslov za 2025. godinu, koji će ponuditi oko 15 sati gejmpleja. Čini se da curenje informacija za naslov neće prestati uskoro. Nedavno su na YouTubeu podeljena 2 sata procurelog gameplaya, ističući parkour, kretanje i delove špijunaže.

Veoma mali Jutjuber sa manje od hiljadu pretplatnika, Captain Game Slayer, objavio je više video zapisa Marvel’s Wolverine iz procurilog izdanja koje je prošle godine bilo podelilo na internetu.

Jutjuber je procureo više video zapisa od približno 15 minuta, fokusirajući se na različite mehanike naslova. Oko 90 minuta video zapisa je takođe podelilo na istom kanalu.

Iako je većina toga procurela prošle godine, neki od klipova (inače sada uklonjenih) pokazuju mehaniku kretanja i parkura, što izgleda uzbudljivo. Takođe je procurio i neki snimak špijunaže, koji pokazuje Wolverinea kako se krije u travi.

Većina će verovatno biti promenjena prilikom lansiranja, jer je to bio samo igrabilni build za developere da testiraju igru.

Od kada su se desila curenja, Insomniac Games je bio tih oko razvoja naslova. Nedavno su developeri sugerisali da još uvek nisu spremni da podele bilo kakve informacije o naslovu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version