Vesti

Dragon Age: The Veilguard ima preko 700 likova i 140.000 linija dijaloga

Nakon dugo čekanja, EA konačno objavljuje novi RPG iz Dragon Age serijala, Dragon Age: The Veilguard, čiji je izlazak zakazan za jesen 2024. godine. Predstavljen na Xbox showcase, rani utisci o igri izgledaju impresivno.

Iako do izlaska još ima vremena, mnogo detalja o igri već je isplivalo na površinu, a danas je otkriven još jedan.

Prema novom izveštaju, Dragon Age: The Veilguard će biti veća igra od prethodnih delova franšize.

BioWare nam je pokazao prve poglede na igru na nedavnom showcaseu, prikazujući petnaest minuta gejmpleja koji nas je oduševio, a igra je zakazana za jesen 2024. godine.

Iako je već poznato mnogo detalja o igri, danas je otkriven još jedan zanimljiv detalj putem intervjua za Gamesradar.

Igra će sadržati ogromnu količinu sadržaja, jer će, prema izveštaju, Dragon Age: The Veilguard imati 700 likova i oko 140.000 linija dijaloga.

“Treba dosta vremena da se snimi 700 likova, znate – 80.000 ili 140.000 linija sa svim glasovima. Potrebno je vreme da se napravi nešto dobro.”

To znači da će igra imati dva puta više likova i dijaloga nego prethodni delovi poput Dragon Age Inquisition. Štaviše, portparol studija je takođe objasnio zašto je igra toliko dugo trajala.

Rekao je da smo imali i druge projekte i da smo morali da napravimo igru kako treba, tako da smo da bismo sve pravilno uskladili, uzeli smo svoje vreme.

Štaviše, ranija izveštavanja ukazuju da igra neće biti otvoren svet kao drugi naslovi u franšizi, tako da je zanimljivo da ima takve ekstenzije čak i u linearnom gejmpleju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top