PC

Persona 5: The Phantom X stiže na konzole i PC u više regiona

Posted on

Nakon dugo čekanja, Atlus je objavio brojne spin-offove za hvaljeni JRPG Persona 5. Najnoviji naslov koji je objavljen je Persona 5: The Phantom X za mobilne uređaje i PC. Trenutno ograničen na odabrane regione, igra će definitivno stići na konzole i dodatne teritorije.

Kako je izvestio PersonaCentral, Atlus je pre nekoliko nedelja održao live događaj za Persona 5: The Phantom X, diskutujući o budućnosti mobilne/PC gacha igre. Deo događaja je od tada objavljen online, a najavljene su najveće vesti.

Pored potvrde različitih kolaboracija i krosovera sa raznim Persona igrama (kao i drugim franšizama), Atlus je izjavio da će “rad na konzolnim verzijama P5X početi nakon internacionalnog izdanja”, potvrđujući i internacionalno i konzolno izdanje u istoj rečenici.

Za neupućene, Persona 5: The Phantom X je lansirana u beta fazi u aprilu u nekoliko azijskih zemalja, uključujući Kinu, Tajvan i Koreju. Iako gacha igre mogu biti kontroverzne, P5X bi mogao biti prilično zabavan – pod uslovom da je pravilno uravnotežen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version