PlayStation 5

Procurelo 8 minuta gejmpleja iz samostalne Astro Bot igre

Posted on

Objavljeno je više od 8 minuta gejmpleja igre Astro Bot van ekrana, prikazujući više nivoa PlayStation 5 platformera u akciji.

Snimak je snimio A9VG sa ChinaJoy, događaja koji se trenutno održava u Šangaju. Demo prikazan na snimku je isti kao onaj prikazan medijima na Summer Game Festu prošlog meseca. Snimak je nažalost uklonjen sa Youtube platforme ali i dalje cirkuliše internetom. Mogu se videti određene sekvence gejmpleja i delovi igre što daje fanovima ideju šta da očekuju od ovog platformera i junaka koji konačno dobija svoju punokrvnu igru.

Planiran za izlazak u septembru, Astro Bot zadaje igračima zadatak da spasu “preko 150 ikoničnih VIP botova inspirisanih legendarnim likovima iz 30 godina istorije PlayStationa”, prema Soniju.

Platformer sledi Astro’s Playroom, popularni dodatak PlayStation 5 konzole koji je sada uključen sa više od 60 miliona konzola.

Nedavno, kreativni direktor serijala Nicolas Doucet rekao je da je “čast” što bi igra potencijalno mogla biti prvi uvod mnoge dece u svet video igara.

“To je veoma fleksibilna franšiza i to je jedna od stvari koje volim kod njega”, rekao je on. “Pristupili smo sa lakim srcem i nismo pisali priču: nismo previše cenili detalje, osim dizajna lika, koji mora biti poštovan.

“Ostatak je zaista otvoren, i zahvaljujući tome, možemo se osećati prilično opušteno u vezi sa tim kuda ide dalje.”

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version