PC

Objavljen novi trejler za Harry Potter: Quidditch Champions

Jedna od najvećih izostavljenih stvari u Hogwarts Legacy bio je opsežni način igranja Quidditcha, uprkos prisustvu metli u igri. Harry Potter: Quidditch Champions će uskoro popuniti tu prazninu, a nadolazeći naslov dobija novi gejmplej trejler zajedno sa detaljima o prednarudžbama.

U skladu sa pokretanjem prednarudžbi za Harry Potter: Quidditch Champions, WB Games je objavio novi trejler za nadolazeći sportski naslov, prikazujući različite modove, uključujući online PvP, režim jednog igrača “karijera” i priliku da osvojite Svetsko prvenstvo u kvidiču.

Pored toga, igra će sadržati mnogo poznatih lica, omogućavajući vam da igrate kao Malfoy, Ron Weasley i Harry Potter, između ostalih. Naravno, moći ćete da kreirate i svog sopstvenog lika, sa odećom, dodacima i još mnogo toga.

Harry Potter: Quidditch Champions će biti objavljen 3. septembra, a prednarudžbe su dostupne odmah. Igra dolazi u standardnom i deluxe izdanju, pri čemu prvo košta 24,99 dolara, a drugo podiže cenu na 34,99$.

Deluxe izdanje dolazi sa Slytherin, Hufflepuff, Ravenclaw i Gryffindor paketima, zajedno sa 2.000 zlatnika. Vredi napomenuti da se zlatnici ne mogu kupiti za pravi novac i da nema planova da se uvedu mikrotransakcije… za sada.

Konačno, vredi napomenuti da se Harry Potter: Quidditch Champions trenutno ne može prednaručiti na PlayStationu, međutim, WB je otkrio da će igra biti dostupna od prvog dana na PS Plus (zajedno sa bonus skinom za metlu).

Iako je bilo šteta videti da Quidditch nedostaje u Hogwarts Legacyju, čini se da Harry Potter: Quidditch Champions daje sve od sebe da fanovima pruži fiktivnu sportsku igru iz snova. Nadajmo se da će ispuniti ova očekivanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top