Mobile

Xbox Mobile Store aplikacije uskoro počinje sa radom

Nakon prošlogodišnjeg spajanja sa Activisionom, Xbox je počeo da planira svoju dominaciju mobilnog gejminga. Potvrdio je nameru da radi na mobilnoj prodavnici igara, sa Activisionovim katalogom kao stubom ove prodavnice.

Gotovo godinu dana kasnije, gaming gigant još nije podelio mnogo ažuriranja o prodavnici. Međutim, reference na mobilnu prodavnicu su uočene online, potvrđujući da će uskoro biti objavljena.

Kako je podelio Klobrille, veb stranica za Xbox Mobile Store je sada aktivna. Iako trenutno prikazuje kratku poruku, Microsoft potvrđuje da će članovi Xbox Insider programa biti među prvima koji će dobiti pristup.

Ranije je Xbox obećao da će pokrenuti mobilnu prodavnicu igara do jula. Iako se to možda nije dogodilo, avgust bi trebalo da bude ogroman mesec za gaming giganta dok radi na ispunjavanju glavnog cilja.

Sa Candy Crush, Call of Duty Mobile, Diablo Immortals i drugim očekivanim ponudama, ova prodavnica bi uskoro mogla postati ogromna platforma za mobilni gejming. Microsoft bi takođe mogao da ponudi razne druge pogodnosti za korisnike Xboxa na platformi.

Veoma nedavno, Xbox je dodao Modern Warfare 3 na Game Pass. Nakon ovog dodatka, jasno je da su planovi u potezi da se iskoristi spajanje Activision Blizzard u najvećoj meri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top