PC

eFootbal i EA FC konkurent – UFL – održava drugu otvorenu betu ovog vikenda

Druga otvorena beta za nadolazeću besplatnu fudbalsku igru UFL počinje ovog vikenda.

Beta će se održati između 2. i 4. avgusta i biće dostupna na PS5 i Xbox Series X/S, a igrači će moći da je preuzmu od danas.

Prva otvorena beta igre održana je u junu i u njoj je učestvovalo više od 1,3 miliona igrača, prema podacima developera Strikerz Inc.

U odgovoru na povratne informacije igrača iz prve bete, druga otvorena beta će dodati nove funkcije, uključujući “potpuno nove meta mehanike, gejmplej i animacijske karakteristike kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo, uključujući redizajniran sistem reputacije kluba, sistem pogodnosti i sistem skinova za kartice”.

Beta će sadržati glavni online mod, gde igrači mogu da se takmiče sa drugima, kao i offline lokalni meč mod. Biće podržan i cross-play između igrača na PlayStation i Xbox.

Kada bude konačno objavljena, UFL će biti besplatna igra koja će se fokusirati na ideologiju “fer igra”, u kojoj će igrači biti pošteno upareni sa protivnicima sličnih veština.

Najavljeno je 2023. godine da je Kristijano Ronaldo investirao 40 miliona dolara u razvoj igre, tako da UFL ima potencijala da bude poštena konkurencija za EA FC i eFootball igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top