PC

Xbox donosi preko 50 igara na Gamescom 2024

Nakon neverovatnog Xbox Games Showcase i različitih drugih događaja, gejming industrija je spremna za Gamescom kasnije ovog meseca. Microsoft sa punim samopouzdanjem ide ka još jednom uzbudljivom događaju, obećavajući ogroman štand na Gamescomu.

Pred ovaj događaj, gaming gigant je podelio više detalja kako bi postavio očekivanja za fanove. Prema Xboxu, fanovi mogu očekivati ​​da vide čak 50 naslova na svom štandu.

Gamescom je zakazan za period od 21. do 25. avgusta, nudeći nekoliko dana novih najava, igrivih demo verzija, intervjua i još mnogo toga. Detaljnije govoreći o svom najvećem štandu, Xbox potvrđuje da će predstaviti preko 50 naslova. Neki od naslova koji će se pojaviti uključuju:

  • Avowed
  • Ara: History Untold
  • Diablo IV: Vessel of Hatred
  • Towerborne
  • Atomfall
  • Star Wars Outlaws
  • Ark 2

Štaviše, gaming gigant potvrđuje da će ugostiti pompezne prezentacije za najveće hitove. Indiana Jones, Avowed i DLC za Starfield će dobiti najviše pažnje ovde. Možda će studiji podeliti konačne datume izlaska za ove naslove.

Xbox će se takođe fokusirati na različite indie projekte tokom Gamescoma. Sve će se to odvijati tokom nekoliko dana, a gaming gigant potvrđuje da su planirana tri dana emitovanja kako bi se podelio događaj sa fanovima širom sveta.

Važno je napomenuti da PlayStation ove godine preskače Gamescom, ostavljajući Xbox kao najvećeg učesnika. Stoga, potonji ima priliku da ukrade pažnju kasnije ovog meseca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top