Filmovi-Serije

Imamo prvi trejler za The Last of Us drugu sezonu serije

Odlične vesti za ljubitelje televizije! Dobili smo novi snimak druge sezone The Last of Us serije putem kratkog trejlera HBO MAX-a. Ovaj trejler, kombinacija prikaza svih nadolazećih serija i sezona koje dolaze na video-on-demand servis, završava svoju prezentaciju lepom porcijom budućih avantura Joela i Eli.

U otprilike 20 sekundi dužine, vidimo Joela kako sedi naspram terapeuta, više snimaka Eli u nevolji (kako biste i očekivali), nekoliko novih likova, kao i Tomija u nekoj nevolji. Nema previše spojlera, ali oni koji su igrali igru ​​mogu da primete nekoliko detalja ovde i tamo.

Treća sezona The Last of Us je neophodna prema tvorcima serije, a četvrta sezona bi mogla biti na kartama.

Što je zanimljivo, u ovom tizeru nemamo previše Ebi. Kao glavni lik u drugoj igri, a potvrđeno je da će biti uključena zbog potvrđenog glumačkog angažmana Kaitlyn Dever u ulozi, možda je njeno prisustvo ostavljeno kao poslednji detalj onima koji nisu upoznati sa izvornim materijalom… Ipak, oni koji su igrali prvu igru ​​će je videti kako je uhvaćena pod ogradom prekratko.

Ova sezona ima velika iščekivanja koja treba da ispuni. Ne samo da se adaptira igra koja je bila voljena od strane fanova i duboko kontroverzna među nekim delovima igračke baze, već i veliki televizijski uspeh. Prva sezona HBO Maxovog The Last of Us dominirala je gledanošću na više teritorija, a čak je i vratila igru na rang listu zbog svog uspeha. Nade da druga sezona može da dostigne ili premaši ove nivoe performansi su sigurno na umu glavešina u HBO-u.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top