Vesti

Santa Monica, studio iza God of War igara, radi na novoj franšizi

Santa Monica je jedan od omiljenih studija fanova zbog svog rada na God of War igrama. Developer je stekao mnogo ljubavi za dosledno isporučivanje odličnih izdanja i evoluciju s vremenom.

Međutim, tim je ćutao od izlaska God of War Ragnarok i njegovog DLC-a, ali je oglas o poslu nagoveštavao da je studio počeo da radi na sledećoj igri God of War i da je više projekata iz God of War franšize u razvoju.

Prema developeru iz Santa Monice, radi se i na novoj franšizi.

Angie, korisnik na Resetera, objavila je screenshot profila sa Linkendina koji pripada developeru iz Santa Monice. Profil otkriva da ovaj developer radi kao supervizor karaktera u studiju.

Santa Monica Studios je predstavila priliku povratka kao supervizor karaktera, brinući o celokupnom procesu razvoja karaktera, na svom novom IP-u.

  • Developer

Developer radi sa umetnošću i igrama poslednjih 18 godina i trenutno je supervizor karaktera u Santa Monici. Radio je i na Uncharted 4, God of War, God of War Ragnarok, Callisto Protocol i drugim neobjavljenim projektima.

Developer je ranije napustio studio zbog bolje prilike, ali se vratio u Santa Monica da radi na najnovijoj franšizi. Takođe je važno napomenuti da ovo nije prvi put da se raspravlja o novom IP-u.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top