PC

Black Myth: Wukong je trenutno najprodavanija igra na Steamu, dve nedelje pre izlaska

Black Myth: Wukong je trenutno najželjenija igra na Steamu. Igra je uspela da održi neverovatno uzbuđenje nekoliko godina, a sada se sve sklapa.

Prema developerima, tim je pristupio drugačije nego kod Souls-lajkova i opredelio se za akcijski RPG. Iskustvo je poređeno sa God of War igrama, što je dovelo do još većeg hajpa i uzbuđenja.

Dok se Game Science priprema za ovo izdanje, Black Myth: Wukong je sada najprodavanija igra na Steamu.

Tehnički gledano, Steam Deck je na prvom mestu, ali mi gledamo samo igre u ovom slučaju. Po toj logici, nadolazeći akcijski RPG iz Kine je na vrhu.

Ovo nije prvi put da Black Myth: Wukong dospeva na ovo mesto. Kada su počele prednarudžbe, odmah je postala najprodavanija igra na Steamu. Međutim, ubrzo nakon toga, poziciju je zauzeo ni manje ni više nego Elden Ring. Zbog Shadow of the Erdtree, Elden Ring i njegov DLC su ostali na vrhu nekoliko nedelja. Čak i danas, FromSoftwareovo magnum opus je drugi najprodavaniji naslov na Steamu.

Međutim, Black Myth: Wukong je bio odmah iza sve do skoro. Takođe je važno napomenuti da akcioni RPG stiže tek 20. avgusta. Stoga je prilično postignuće videti igru na vrhu najbolje prodavanih na Steamu više od dve nedelje pre ovog datuma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top