PC

Nova Darksiders igra je u pripremi

THQ Nordic je nagovestio da je novi Darksiders na putu.

Na kraju nedavnog THQ Nordic Digital Showcase, prikazan je tizer koji otkriva povratak Darksidersa u nekom obliku.

Tizer prikazuje Charred Council iz serijala, koji viče “jahač”, pre nego što se pojavi fraza “budite spremni da ponovo jašete”.

THQ Nordic je potvrdio na Xbox Wire blogu da se tizer odnosi na novu Darksiders igru, ali nije potvrdio da li je to nastavak, rimejk ili remaster.

“Jeziv odjek pećina starih eona”, piše. “Žar se vrti u vazduhu, izbacuje ga iz bazena ključale lave.

Tri ogromne glave, isklesane od vanzemaljskog kamena, iznenada ožive mističnom vatrom. Charred Council ujedinjen viče jednu reč: Jahač.

Neće proći dugo dok ne otkrijemo više o tome kuda će serijal Darksiders dalje ići, ali za sada znajte ovo – Četiri jahača će ponovo jahati.

Do sada je bilo tri glavne igre u serijalu Darksiders, pri čemu je svaka stavljala igrače u ulogu drugačijeg jahača apokalipse – Rata u Darksiders, Smrti u Darksiders II i Besa u Darksiders III.

Postojala je i spin-off igra odozgo, Darksiders Genesis, objavljena 2019. godine, u kojoj su igrači kontrolisali četvrtog jahača, Strifea.

Prve dve igre su dobile poboljšana izdanja, sa Darksiders: Wasmastered Edition i Darksiders II Deathinitive Edition.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top