PC

Fortnite Battle Pass prolazi kroz promene – ukida se ekskluzivnost predmeta

Fortnite je od svog uspona popularnosti svoje kozmetičke sisteme radio na dva različita načina. Mogli ste da dobijete jedinstvene likove i skinove kroz sezonske Battle Pass-ove ili ste mogli direktno da kupite pakete za novac. U iznenađujućem potezu, Epic Games menja način na koji njegovi Battle Pass-ovi funkcionišu – uklanjajući njihovu ekskluzivnost tako što će ove zarađene kozmetičke predmete doneti u in-game prodavnicu.

Objavljujući vest na svom blogu, Fortnite tim je podelio detalje o ovoj velikoj promeni u svom kozmetičkom sistemu, rekavši:

“Predmeti u budućim Fortnite Battle Passovima mogu biti ponuđeni za kupovinu u Fortnite Shopu nakon 18 ili više meseci od isteka Battle Passa. Predmet iz Battle Passa može uključivati različit broj njegovih alternativnih stilova svaki put kada dođe u Shop.”

Nastavili su: “Ova promena nam omogućava da nastavimo da ulažemo u nove i uzbudljive Battle Pass nagrade, dok istovremeno omogućavamo igračima da uživaju u sadržaju, uključujući skinove zasnovane na popularnim licenciranim likovima.”

Za neupućene, Battle Passovi su ranije uključivali likove i skinove koji nikada nisu mogli biti dobijeni nakon završetka sezone. Samo neki od ekskluzivnih crossovera iz Battle Passa su uključivali Deadpoola, Dr Doma, Akvamen, Vulfverina, Mandalorijanca, Laru Kroft, Rika Sančeza, Spider-Mana i Geralta – da navedemo samo neke.

Iako su Battle Passovi svakako prijateljskiji prema igračima od nečega poput lootbox mehanika, činjenica da Fortniteovi pasovi ističu i dalje je problem. Iako ovo nažalost ostaje, oni koji su propustili određene kozmetičke predmete će uskoro moći barem da plate za garantovani skin odjednom. Biće zanimljivo videti koji će se kozmetički predmeti prvi vratiti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top