Vesti

Lord of the Rings: Return to Moria izlazi za Steam i Xbox krajem avgusta

Lord of the Rings: Return to Moria stiže na nove platforme ovog meseca.

Igra preživljavanja i izrade, smeštena u Četvrto doba Srednje zemlje, stiže na Steam i Xbox Series X/S 27. avgusta, po sniženoj ceni od 19,99 dolara za ograničeno vreme.

Razvijena od strane nezavisnog studija Free Range Games i objavljena od strane North Beach Games, Return to Moria je prvobitno objavljena za PC putem Epic Games Store u oktobru 2023. godine, pre nego što je stigla na PS5 prošlog decembra.

Izdanje igre za Steam i Xbox Series X/S će biti praćeno lansiranjem The Golden Update, koji će uvesti cross-play između svih platformi i novi Sandbox mod, između ostalih funkcija.

“Lord of the Rings: Return to Moria prati patuljke dok kreću na novu avanturu da povrate svoj legendarni dom Moriju ispod Maglenih planina”, navodi se u zvaničnom opisu igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top