PC

Dead by Daylight dobija Castlevania crossover

Dead by Daylight je postao jedna od igara sa najvećim brojem crossovera, posebno kada je reč o uvođenju stvarnih jedinstvenih likova. Nakon Lare Kroft, Freddija Krugera i čak Nikolasa Kejdža, Dead by Daylight će se ukrštati sa klasičnim serijalom Castlevania.

Objavivši zanimljivi trejler, tim iz Behaviour Interactivea je najavio da “Dead by Daylight: Castlevania dovodi Drakulu i Trevora Belmonta u mračni zagrljaj Magle”.

Spreman za objavljivanje 27. avgusta, crossover je samo jedan od mnogih predstojećih saradnji, pošto je tim već najavio još jedan crossover sa horor legendom video igara Five Nights at Freddy’s – koji će stići u nekom trenutku tokom leta 2025. godine.

Pošto nije bilo nove Castlevania igre duže od decenije, ohrabrujuće je videti da je Konami spreman da podeli franšizu sa različitim drugim igrama i franšizama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top