PC

Doom Eternal dobio zvaničnu podršku za modove i idStudio editor nivoa

DOOM Eternal je izašao krajem 2020. godine i od tada je osvojio srca igrača širom sveta. Sada, Bethesda i id Software odlučili su da igračima daju još više slobode tako što su omogućili zvaničnu podršku za modove, uključujući i novi editor idStudio.

Iako već postoje neki modovi za DOOM Eternal na sajtovima kao što je Nexus Mods, bez zvaničnih alata, moderi su imali ograničene mogućnosti. Međutim, sa novim softverskim editorom idStudio, modderi će moći mnogo više da rade sa igrom, uključujući i kreiranje originalnih dela.

Javna beta verzija za idStudio je već dostupna na PC-u putem Steama. Da biste pregledali i instalirali zvanične modove, možete da se uključite u PC Mod Preview na Steamu tako što ćete kliknuti na DOOM Eternal, otići na podešavanja i zatim se uključiti u beta verziju preko kartice Beta. idStudio se preuzima zasebno i koristi se za stvaranje modova.

Da bi podržali zajednicu modera, id Software takođe nudi vodiče i tutorijale, koje možete pronaći OVDE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top