Vesti

Fall Guys u potpunosti integrisan u Fortnite

Još 2020. godine, Epic Games je objavio da će uneti sve elemente iz hit multiplayer igre “Fall Guys” u Fortnite, nakon što je studio Mediatonic kupio kreator Unreal Engine-a. Sada je IP u potpunosti integrisan u Fortnite, sa kompletnim Fall Guys iskustvom (i više) dostupnim odmah.

Objavljujući vest na svom blogu, Fortnite tim je otkrio ovaj najnoviji veliki dodatak platformi, rekavši: “Stani u red jer dolaze velike promene u Fortnite. Promene koje uključuju nezamisliv broj pasulja, leteću stazu sa preprekama i više načina da budete izbačeni nego ikada ranije. To je tačno, Fall Guys se ukršta sa Fortniteom!”

Ova najnovija ažuriranja donose mnogo više od samo prenošenja Fall Guys u Fortnite, sa nekoliko novih režima koji se dodaju, uključujući “Where We Fallin'”, u kojem igrači moraju “pronaći zlatni pasulj, savladati leteću stazu sa preprekama na nebu i vratiti plen da bi pomogli da se dobije pobeda”.

Naravno, kao deo ovoga, likovi iz Fall Guys su uključeni u igru, a igrači mogu da transformišu svoje skinove u varijante Fall Guys pasulja.

Potpuni detalji o svim dodacima i uključenjima mogu se naći OVDE, ali je sasvim jasno da Epic Games želi da Fortnite postane centar za sve svoje različite igre i IP-ove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top