PC

Potvrđeno je da se Geralt vraća u The Witcher 4

The Witcher 3 je izašao pre devet godina i njegov otvoreni svet i dalje je jedan od najboljih u industriji. Geralt, glavni lik, takođe je i dalje prilično popularan.

Upravo zato fanovi žele da vide povratak ove legende u narednoj The Witcher igri. Srećom, Geraltov glasovni glumac iz The Witcher 3 otkriva da se omiljeni lik zaista vraća.

Glasovni glumac je nedavno napravio video o raspravi o kultnim rečenicama iz The Witcher serijala. Dag Kokl je kasnije otkrio neke zanimljive informacije. Potvrdio je da se Geralt zaista vraća u The Witcher 4, ali ne kao glavni lik.

Geralt će biti deo igre. Samo ne znamo koliko, a igra se neće fokusirati na Geralta, tako da nije o njemu ovog puta.

  • Dag Kokl

Glasovni glumac je jednako uzbuđen kao i mi da saznamo kakva će mu biti uloga u predstojećem The Witcheru. Čini se da on već ima neku ideju, ali mu nije dozvoljeno da previše detaljno diskutuje o učešću lika.

Postoji mnogo krajeva u The Witcher 3, tako da je teško predvideti koji put će CDPR izabrati za The Witcher 4.

Prethodne glasine su ukazivale na to da će novi protagonista pripadati školi Lynxa, potencijalno nagoveštavajući da Ciri preuzima ulogu novog glavnog lika. Međutim, teško je reći da li je to zaista smer u kojem se CDPR kreće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top