PlayStation 5

2025. godina će biti najvažnija za aktuelnu generaciju konzola

Pouzdan izvor navodi da će 2025. biti ključna godina za PlayStation u ovoj generaciji konzola.

Prema insajderu, trenutna tišina Sonija u 2024. godini ne bi trebalo pogrešno protumačiti kao neaktivnost; umesto toga, ukazuje na to da se kompanija marljivo priprema za ono što će verovatno biti njena najjača godina do sada.

Izgleda da Sony priprema nešto veliko, posebno nakon pozitivne buke oko ovogodišnjeg Xbox Showcase. Dok je govorio u svom podkastu, Nate The Hate je podelio malu informaciju o planovima PlayStationa za sledeću godinu.

“2025. će biti njihova [PlayStationova] jače godine. Mislim da će to biti jedna od njihovih najboljih godina ove generacije.”

  • Nate The Hate

Nate je pomenuo da planovi Sonija za 2025. godinu mogu promeniti smer životnog ciklusa PlayStation 5. PlayStation Showcase bi takođe mogao da se pojavi kasnije ove godine, jer Nate veruje da ćemo uskoro čuti više o ovom događaju od Sonija.

“Uveren sam da ćemo čuti više od Sonyja ovog trećeg kvartala.”

Analitičari misle da će Sony iskoristiti ovaj showcase da predstavi PS5 Pro i istakne jaku liniju ekskluzivnih igara za narednu godinu.

Nekoliko velikih izdanja igara je planirano za PS5 u 2025. godini. Izveštaji iz različitih izvora ukazuju na to da Sonijevi studiji rade na više naslova za 2025. godinu, uključujući nastavke popularnih franšiza i više novih franšiza.

Sony je takođe potvrdio kupcima da kompanija ostaje fokusirana na razvoj blokbaster naslova za PS5. Ovo se slaže sa prethodnim izveštajem koji ukazuje na više potpuno novih naslova u razvoju za konzolu.

Naredna godina je više od samo novih igara i ažuriranja hardvera za PlayStation. Ona obeležava ključni trenutak dok PS5 ulazi u svoje kasnije godine. Sa pojačanim Xboxom, Sony mora da pruži igračima jake razloge da ostanu na svojoj platformi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top