PC

Posle svega 6 meseci Skull & Bones spao na cenu od 10 dolara

Skull and Bones je bio reklamiran kao AAAA izdanje, ali nije uspeo da ispuni očekivanja ni približno. Fanovi su jasno rekli da igra ne vredi cenu od 70 dolara, pošto nije imala ni pravo ukrcavanje na brod ni borbu mačem.

Zbog razočaravajućeg izlaska, igra je već bila snižena za 30% samo dve nedelje nakon lansiranja. Nakon nekoliko drugih popusta, Skull and Bones je upravo dostigao najnižu cenu od 10 dolara za šest meseci.

Tokom poslednje promocije Best Buya, Skull and Bones je video svoj pad cene na istorijski minimum. Obe verzije za Xbox Series X i PS5 su bile snižene, što predstavlja ogroman popust za svu publiku.

Za referencu, ovaj popust je smanjio cenu za oko 85%. Nakon promocije, neki fanovi su čak ismevali igru, navodeći da Ubisoft naplaćuje 2,5 dolara za svako A u brendiranju AAAA.

Ovo je takođe dodatni dokaz da Skull and Bones nije uspeo da pogodi željeni cilj. Dok je Ubisoft želeo da vidi kako igra napreduje narednih godina, izdavač koji već nudi ovako velike popuste šest meseci nakon objavljivanja nije dobar znak.

Iako je ovo razočaravajuće, teško je reći da to nismo očekivali.

Uprkos smešno niskoj ceni, neki fanovi tvrde da Skull and Bones i dalje ne vredi kupovine. Publika čeka besplatno izdanje ili lansiranje pretplate pre nego što konačno proba ovu live-service igru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top