PC

Najavljen Chernobylite 2, prelazi u treće lice

Objavljen 2021. godine, Chernobylite je bio zanimljiv i relativno jedinstven pucački survival horor iz prvog lica. Igra je nastavila da dobija ažuriranja nakon lansiranja, donoseći dodatni sadržaj pored ray-tracinga kako bi napuštene zgrade zone ekskluzije bile još realističnije jezive. Nakon uspeha, sada je zvanično najavljen veoma drugačiji nastavak.

U iznenađujućoj najavi, tim iz Farm 51 je zvanično otkrio Chernobylite 2: Exclusion Zone – postapokaliptičku akcionu-RPG avanturu u kojoj ćete “kreirati svoju priču suočavajući se sa zlokobnim opasnostima i čudovištima. Preživite furiozne susrete uz pomoć svog izrađenog naoružanja, razvijenih veština, okupljenih saboraca i podržanih frakcija.”

Dok je prvi Chernobylite imao mnoge otvorene oblasti, on je funkcionisao više kao otvorene zone koje su mogle da evoluiraju tokom vremena. Kao takav, prelazak na potpuno otvoren svet je zanimljiv.

Međutim, daleko najveća – i verovatno najkontroverznija – promena formule za nastavak je to što je Chernobylite 2 sada pucačina iz trećeg lica, umesto iz prvog lica kao u originalui.

S obzirom na to koliko je režim iz prvog lica dodao na imerziji i atmosferi u Chernobylite, odluka da se formula potpuno prokrene ovako je čudna. Moraćemo da sačekamo i vidimo kako će se ovo odraziti kada igra stigne negde sledeće godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top