PC

Novi nagoveštaj za Borderlands 4 usred epohalnog neuspeha filma

Nakon što je film Borderlands izgubio 100 miliona dolara, fanovi se pitaju šta sledi za franšizu. Randy Pitchford, CEO Gearboxa, obećava da je tim i dalje posvećen franšizi i da bi otkrivanje Borderlands 4 moglo biti iza ugla.

Iako je imao veliki budžet, film Borderlands nije uspeo da privuče publiku. Inicijalno je dobio 0% na Rotten Tomatoesu i kritičari su ga nazvali “bezidejnim” i “katastrofom”.

Kao rezultat, kreatori ponovo usmeravaju fokus na igre koje fanovi vole. Čak i dok film posrće, narativ za Borderlands franšizu nastavlja da napreduje. Pitchford je nagovestio uzbudljiv tizer za Borderlands 4.

Ova ne tako suptilna igra rečima – korišćenje “four” umesto “for” – navela je fanove da intenzivno spekulišu o nadolazećem naslovu, Borderlands 4.

Pre izlaska filma, Take-Two Interactive je objavio da je nova Borderlands igra već u razvoju. Ova vest usledila je nakon što je Take-Two kupio Gearbox za 460 miliona dolara, otkrivajući njihove planove za buduće nastavke popularne serije.

Tajming ove nove zadirkivanja je zanimljiv jer franšizi Borderlands sada treba pobeda. Poslednje glavno izdanje, Borderlands 3, izašlo je 2019. godine, i dok je bilo uspešnih spin-ofova od tada, ljudi željno iščekuju novo izdanje.

Nagoveštaji Pitchforda sugerišu da Gearbox radi na nečemu velikom, a nakon neuspeha filma, postoji dodatni pritisak da sledeća igra uspe. CEO je takođe “počašćen” što fanovi i dalje više vole video-igre Borderlands nego filmsku interpretaciju.

S druge strane, film Borderlands je zapravo povećao interesovanje za igre. Nakon izlaska filma, Borderlands 3 je doživeo veliki skok popularnosti, pomerajući se na vrh liste bestselera na Steamu.

Igra je dostigla vrhunac od 12.379 istovremenih igrača, najviše od februara 2023. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top