PC

Najavljena nova Dying Light igra

Techland je najavio Dying Light: The Beast.

Igra će imati “preko 20 sati sadržaja” i predstavljaće Kyla Cranea, protagonistu iz prve igre Dying Light, prema najavi.

Techland je takođe najavio povratak glasovnog glumca Rogera Craiga Smitha u ulozi Kyla Cranea. “Povratak u ulogu Kyla Cranea oseća se kao ponovni susret sa starim prijateljem”, rekao je Smith. “Iako je prošao kroz strašno vreme, u njemu je još uvek puno legendarnog heroja.”

“Dying Light: The Beast je uzbudljiva samostalna avantura sa zombijima, smeštena u čvrsto osmišljenom ruralnom regionu”, navodi se u opisu igre. “Igrajte kao Kyle Crane, legendarni heroj koji se oslobađa nakon godina brutalnih eksperimenata. Sada mora da shvati da je u pitanju više od osvete.”

Prema Techlandu, razvoj Dying Light: The Beast je prvobitno počeo kao DLC priča za Dying Light 2 Stay Human. Međutim, prema saopštenju za štampu, “nakon dve godine rada, njegova veličina i obim su se toliko promenili da je evoluirao u samostalno, nezavisno iskustvo”.

Dying Light: The Beast će biti dostupan na PC-u i trenutnoj i prethodnoj generaciji PlayStation i Xbox konzola. Igra će biti besplatna za igrače koji poseduju Dying Light 2 Stay Human Ultimate Edition, prema Techlandu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top