PC

Prikazan prvi gejmplej snimak iz Call of Duty: Black Ops 6

Activision je prikazao prvi snimak kampanje za Call of Duty: Black Ops 6.

Debitovao tokom Gamescom Opening Night Live, gameplay trejler je prikazao špijunski deo tokom kojeg igrač koristi kameru za prikupljanje dokaza. Nakon toga, misija je prešla u tipičniji nivo Call of Duty serijala.

Adler, zvezda Call of Duty: Vanguard, takođe se pojavljuje u snimku gejmpleja, koji možete pogledati ispod.

Više informacija o sledećoj igri biće otkriveno na Call of Duty: Next.

Microsoft je nedavno objavio da će Black Ops 6 biti prvi naslov Call of Duty koji će biti lansiran na Game Pass-u na dan izlaska, 25. oktobra 2024. godine.

Datumi beta verzije za multiplayer Black Ops 6 su potvrđeni ovog meseca. Rani pristup će trajati od 30. avgusta do 4. septembra na svim platformama. Biće dostupan svima koji prednaruče Black Ops 6 ili se pretplate na odabrane Game Pass planove.

Drugi vikend beta verzije će biti otvoren za sve igrače od 6. do 9. septembra.

Activision je nedavno objavio da želi da smanji veličinu instalacija Call of Duty igara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top