PC

Dune: Awakening izlazi početkom naredne godine

Dune: Awakening je dobio još jedan trejler kao deo Gamescom Opening Night Live-a. Ovo nam daje bolji pogled na MMO, pokazujući neke od njegovih mehanika igranja i jedinstveno okruženje.

Najvažnije je da potvrđuje da će MMO biti lansiran na PC-u početkom 2025. godine. Konsolno izdanje će doći nakon toga, iako još nije precizirano.

Pored sužavanja datuma izlaska, najnoviji pregled Dune: Awakeninga daje nam pogled na borbu i kreiranje lika. Naravno, vidimo i peščane crve u akciji, pokazujući nam kako ćemo se susretati sa njima u MMO-u.

Dune: Awakening se odvija u alternativnoj istoriji u kojoj Paul Atreides nikada nije rođen, jer Džesika i Leto imaju ćerku. Iako će ovo skoro sigurno promeniti politički pejzaž okruženja, mnogo osnova Dune-a je već viđeno u trejlerima.

Kao survival MMO, preživljavanje elemenata biće ključno, baš kao što biste očekivali od igre zasnovane na seriji Dune. U tu svrhu, moraćete da nosite stillsuit da biste održavali zalihe vode i sklonite se od peščanih oluja. Međutim, čini se da će peščani crvi biti najopasnija pretnja kojoj ćemo se suočiti, jer su developeri ranije rekli da će moći da ubiju igrače u “sekundama”.

Nažalost, nećemo moći da jašemo crva od lansiranja. Ovo je potvrđeno ranije ove godine, a developeri su otkrili da će više aspekata kulture Fremena biti dodato u ažuriranju nakon lansiranja. To je zato što su developeri prvobitno planirali da lansiraju igru pre Dune: Part 2, koji se jako fokusirao na kulturu Fremena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top