PC

Imamo novi pogled na Kingdom Come Deliverance 2

Novi trejler za Kingdom Come: Deliverance 2 na Gamescom Opening Night Live-u podstakao je fanove da nestrpljivo čekaju datum izlaska igre 11. februara.

Ova hardcore RPG igra smeštena u 15. veku u Bohemiji omogućava igračima da ponovo preuzmu ulogu Henrika, kovača iz Skalica koji je upleten u građanski rat. Borite se protiv svetog rimskog cara Sigismunda i njegovih saveznika u ogromnom otvorenom svetu zasnovanom na realnim lokacijama, sa realističnim srednjovekovnim bitkama. Zapamtite, vaši izbori su važni i jako utiču na tok igre.

Fanovi se raduju većoj mapi i nastavku Henrikove priče, a igra izgleda sjajno, kao što se i očekivalo. Developer Warhorse Studios je učinio nastavak dostupnim i onima koji nisu igrali prvu igru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top