PC

Starfield Shattered Space DLC izlazi krajem septembra

Bethesda voli da se našali na svoj ali i na tuđi račun iako se nalazi na pomalo klimavim nogama. Kao deo svog prisustva na Gamescom 2024, tokom Opening Night Live ceremonije Bethesda je najavila vozilo za Starfield koje je istovremeno dostupno za igrače.

Pomalo zbunjujuća najava, zar ne? Pogotovu pošto se očekuju najave drugačije forme, ali da fanovi ne bi ostali razočarani Bethesda je odmah prešla na stvar. 

Uz trejler najave vozila REV-8 dobili smo i potvrdu dolaska Starfield DLC-a – Shattered Space. Ova ekspanzija će biti objavljena 30. septembra, malo više posle godinu dana od izlaska igre.

Nismo dobili puno detalja o sadržaju i priči koju donosi Shattered Space, ali deluje da igrače očekuje mračna tematika sa novom pretnjom po igrače.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top