Gadgets

Zvonilo je za popuste: Uštedite na vrhunskim Logitech proizvodima u Gigatronu do 1. septembra!

Gigatron vam daje sjajnu priliku da unapredite svoj radni prostor i gejming iskustvo uz ekskluzivne popuste na odabrane Logitech proizvode!

U pripremi za novu školsku godinu, Gigatron nam je spremio sjajne popuste na opremu brenda Logitech, vodećeg inovatora na tržištu računarskih periferija. Njihovi proizvodi su odlično dizajnirani, pristupačni i jednostavni za korišćenje, a pritom pružaju vrhunski kvalitet i visoku preciznost u radu. Sa Logitechom možete biti sigurni da kupujete pouzdane i trajne proizvode koji nude odlične performanse. Do 1. septembra ih možete nabaviti po povoljnijoj ceni!

Koji Logitech proizvodi su na popustu?

Tokom ove akcije, u Gigatronu možete pronaći snižene cene na širok asortiman Logitech proizvoda, uključujući tastature i miševe. Bilo da tražite opremu za posao ili želite da dovedete vaše gejming iskustvo na potpuno novi nivo, sigurno ćete pronaći nešto po vašem ukusu. Oprema na popustu dolazi u nekoliko različitih boja i varijanti (žična i bežična).

Na popustu su sledeći modeli tastatura i miševa:

Ova promotivna akcija traje samo do 1. septembra, pa iskoristite ovu ponudu i uštedite na kupovini proizvoda visokog kvaliteta. Posetite najbližu Gigatron prodavnicu ili naručite onlajn sa zvaničnog sajta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top