PC

10 miliona kopija za 3 dana – Black Myth: Wukong beleži sjajnu prodaju

Black Myth: Wukong je nedavno objavljen, a naslov je već postao najveće lansiranje godine. Na Steamu je imao preko 2 miliona igrača, postajući drugo najveće lansiranje na najvećoj PC platformi.

Iako je nedavno izveštavano da je naslov prodao oko 4,5 miliona kopija samo putem prednarudžbi, sada je zvanično potvrđeno da je Black Myth: Wukong prodao preko 10 miliona kopija za samo tri dana.

Ovaj rekord prodaje je upravo potvrđen na zvaničnom Twitter nalogu.

Zahvaljujemo se svim igračima širom sveta na vašoj podršci i ljubavi.

  • Game Science

Ovaj rekord prodaje čini akcijski RPG jednim od najbrže prodatih naslova u ovoj industriji do danas. Za kontekst, Elden Ring, Hogwarts Legacy i čak Cyberpunk 2077 nisu mogli da postignu toliko prodaje tako brzo.

Jedna igra koja odmah pada na pamet je Nintendova Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Takođe je prodala 10 miliona jedinica za tri dana. U svakom slučaju, ovo je velika prekretnica za Game Science.

Akcioni RPG je primio izuzetno veliki prijem od fanova. Već je prikupio preko 200.000 recenzija na Steamu, a skoro sve su pozitivne.

Black Myth: Wukong je takođe postao najbrže prodati naslov ove godine. Nedavna izdanja kao što su Helldivers 2, koji je postao najbrže prodati naslov PlayStationa, trebalo je oko tri meseca da proda 12 miliona kopija.

Ovo dokazuje da je Game Science nadmašio sve ove godine. Takođe je važno napomenuti da je ova prekretnica došla kroz PC i PS5, jer je Xbox verzija još uvek nigde na vidiku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top