Vesti

Batman: Arkham Shadow nas stavlja u ulogu mladog Vejna

Batman: Arkham dobija iznenađujući povratak ove godine sa Batman: Arkham Shadow. Ova nova igra u serijalu, smeštena između događaja Arkham Origins i Arkham Asylum, staviće igrače u ulogu mlade, ali sve samouverenije verzije Batmana, sa pristupom svim borbenim alatima koje biste očekivali.

Na Gamescomu ove nedelje, gejmplej trejler za Batman: Arkham Shadow je konačno pao. Iako je igra najavljena mesecima ranije sa teaser slikom, ovo je prvi put da vidimo igru u akciji:

Kako trejler pokazuje, koristićemo razne gadžete, pomešane sa borbom prsa u prsa da bismo srušili neprijatelje u našoj potrazi za Gothamovim Rat Kingom i njegovim kultom. Pošto je ovo VR igra, kontrole pokreta će se ovde jako oslanjati, tako da ako nemate mnogo prostora za igranje, trebaće da budete dodatno oprezni da ne udarite u zid ili televizor.

Za sada, Batman: Arkham Shadow je ekskluziva za Quest 3 VR headset, ali ćemo držati prste ukrštene za šire izdanje koje uključuje više PC VR platformi i headseta u budućnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top