PC

Capcom je više nego zainteresovan da oživi stare franšize

Capcom je poslednjih godina radio na privlačenju svojih fanova. Developer je nadmašio sebe sa Resident Evil 4 Remake i nastavlja da ispunjava očekivanja. Dok mnogi drugi developeri žele da prestanu da prodaju fizičke igre, Capcom nema planova da to uradi.

Nakon nedavnog uspeha sa raznim re-izdanjima i klasičnim oživljavanjima, cilj je da se oživi više klasičnih franšiza nakon Dead Risinga.

U intervjuu sa IGN-om, Capcom je jasno izrazio svoju nameru da oživi stare franšize. IGN je upitao developera da li bi fanovi trebalo da uzmu Deluxe remaster kao znak više toga što dolazi u budućnosti.

Studio je takođe upitan da li želi da se vrati i remasterizuje druge Dead Rising igre ili napravi potpuno novi unos. Capcom je imao ohrabrujući odgovor.

Capcom bi želeo da nastavi da vraća mnoge svoje IP-ove.

Što se tiče Dead Rising igara, on želi da proširi serijal u budućnosti, ali naravno, to zavisi od prijema ovog predstojećeg izdanja. Developer bi želeo da promoviše i podeli remaster sa fanovima pre nego što skoči na bilo kakve zaključke o serijalu.

Nedavno su fanovi kritikovali remaster, tvrdeći da ga developer previše prilagođava modernoj publici. To bi moglo postati problem u budućnosti, ali studio je zainteresovan da pogleda odgovore pre nego što donese buduće odluke.

Što se tiče starih Capcom igara koje zaslužuju tretman, Dino Crisis je veoma visoko na listi. Fanovi takođe žele da vide povratak Mega Mana i Onimushe, tako da postoji veliki potencijal za istraživanje klasičnih franšiza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top