PC

Razvoj nove Tomb Raider igre protiče odlično

Poslednji mainline unos u Tomb Raider franšizi je objavljen pre skoro šest godina, a iako su developeri najavili najnoviji unos pre dve godine, nije mnogo toga podelilo o tome.

Fanovi su bili zabrinuti zbog naslova, jer je Crystal Dynamics bio tih veoma dugo. Međutim, šef Amazon Games studija je izjavio da Tomb Raider napreduje dobro.

Tokom nedavnog intervjua sa IGN-om, šef Amazon Games studija Christoph Hartmann je konačno podelio više informacija o Tomb Raideru, koji je u razvoju oko dve godine.

Hartmann je takođe razgovarao o nedavnim otpuštanjima u Embracer Group. On otkriva da je Crystal Dynamics prilično zaštićen od svega što se dešava u Embracer Group; stoga, fanovi ne moraju mnogo da brinu zbog toga.

Ljudi očigledno gledaju šta matična kompanija radi, ali to nikada nije uticalo na resurse, tako da su oni u redu.

  • Christoph Hartmann

Priznao je da je rad na Tomb Raider igri ogroman zadatak. Lestvica je postavljena tako visoko da što duže radite na razvoju, to su veća očekivanja. Ipak, on potvrđuje da stvari dobro napreduju.

Hartmann je izjavio da imaju neke zaista dobre ideje za sledeći naslov. Nažalost, nije mogao da podeli ništa za sada. Ipak, i dalje je sjajno znati da razvoj sledećeg Tomb Raidera dobro napreduje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top