PC

Skull & Bones neuspešan i na Steamu – samo 400 aktivnih igrača

Skull and Bones je zahtevao puno vremena za razvoj, a Ubisoft je prošao kroz mnogo razvojnih prepreka. Nakon konstantnih odlaganja, nivo uzbuđenja je već bio mnogo niži nego što se očekivalo, ali je Ubisoft bio pun nade u izdanje.

Izdavač je promovisao ovo live service izdanje kao još jednu AAAA igru, što je dodatno podiglo očekivanja. Međutim, Skull and Bones je završio sa lansiranjem uz razočaravajuće povratne informacije, stvarajući talas negativnosti za ovaj naslov. Nekoliko meseci kasnije, igra se pojavila na Steamu, ali rezultati nisu mnogo bolji.

Skull and Bones je lansiran sa samo 394 istovremenih igrača na Steamu. Igra trenutno ima 300 igrača, ali je i najviši rezultat do sada nije tako sjajan. Iako bi ovo bilo razočaravajuće za svako novo izdanje, situacija je još gora zbog činjenice da je Ubisoft promovisao ovo izdanje kao jedno od svojih AAAA naslova.

Nakon 6 meseci, igra se već prodaje za 10 dolara. Čak i na Steamu, Skull and Bones je lansiran sa popustom od 60%, što je smanjilo cenu na čak 24 dolara. U Ubisoft store, osnovna cena je prvobitno bila postavljena na 70 dolara.

Ipak, čini se da su igrači odavno prešli dalje, a ovaj popust nije mnogo pomogao da se vrate. Igra takođe ima MIXED ocenu, tako da već postoje mnoge negativne recenzije na Steamu.

Skull and Bones čak nema ni pravi sistem ukrcavanja na brod, a kamoli borbu mačem. AAAA naslov je do sada bio razočaranje, tako da Ubisoftova odluka da ga donese na Steam nije mnogo pomogla.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top