PC

Concord bombardovan negativnim recenzijama odmah po izlasku

Poslednjih nekoliko dana su nesumnjivo bili teški za developere u Firewalku. Nakon dugog marketinga i razvojnog ciklusa, Concord je lansiran sa manje igrača nego višestruka loša izdanja iz 2023. i 2024. godine.

I kritički prijem je bio daleko od sjajnog. Dok još uvek stiže više recenzija, hero shooter trenutno sedi na proseku od 66/100 na Metacriticu. Na drugom mestu, igra je bombardovana od strane korisnika, što je dovelo do naglog pada rejtinga korisnika.

Nakon ukupno 257 uglavnom negativnih ocena, Concord trenutno sedi na prosečnom rezultatu od samo 2.5/10. Uprkos svim svojim nedostacima, igra je daleko od 2.5/10, tako da je ovo još jedan primer poznatog problema bombardovanja recenzija na Metacriticu koji se pojavljuje.

Čitajući recenzije, većina korisnika je iznela poznate, ali valjane kritike. Neki ističu činjenicu da je ovaj hero shooter trebalo da bude lansiran kao free-to-play naslov, dok drugi veruju da su opšti dizajni likova dosadni i dosadni.

Veliki broj recenzija takođe ukazuje na DEI elemente poput zamenica. Oni tvrde da je Concord woke, a ovo je glavni razlog za njegov trenutni neuspeh.

Od svog izlaska, broj igrača ovog hero shootera je još više opao. Dok su brojke lansiranja već bile zabrinjavajuće, igra je dostigla vrhunac od samo 400 igrača juče i već je pala na 171 istovremenih igrača nekoliko dana nakon izlaska.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top