PlayStation 5

Developer otkriva da PS5 Pro stiže do kraja godine

ps5 pro

PS5 pokazuje svoje godine kako sve više novih igara prilagođava tehnologiju poput Unreal Engine 5. Sa Black Myth: Wukong koji pada na 720p i zahteva generaciju frejmova da bi dostigao 60FPS, postoji jasna potreba za moćnijim hardverom.

Srećom, o PS5 Pro se već mesecima bruji u glasinama. Iako još nije izašla nijedna prava informacija, drugi izvor sugeriše da je izlazak neminovan.

PS5 Pro je uvek bio najavljivan za kraj 2024. godine, ali je Sony ostao prilično ćutljiv o situaciji. Nakon prošlih curenja, jedan italijanski novinar je diskutovao o ovom hardveru u nedavnom live streamu.

Prema njegovoj interakciji sa developerom na Gamescomu, konzola je skoro spremna za izlazak. Dalje objašnjavajući, rekao je da je tim odložio svoju igru jer je dolazio novi hardver.

To ne bi bio slučaj za konzolu koja stiže nekoliko meseci kasnije, tako da se čini da je tim svestan datuma izlaska PS5 Pro. Sve u svemu, novinar sugeriše da će PS5 Pro zaista biti dostupan do kraja 2024. godine.

Ako je ovo slučaj, fanovi mogu da očekuju najavu u septembru. PlayStation takođe se očekuje da će biti domaćin State of Play ili izložbe tokom istog meseca, što ga čini savršenim vremenom za veliko otkrivanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top