PC

Black Myth: Wukong spao na ocenu 7.5 nakon bombardovanja negativnim recenzijama

Black Myth: Wukong je bio najveće iznenađenje ove godine. Iako je ova akciona RPG uvek pokazivala naznake briljantne AAA produkcije iz Kine, niko nije video njegov nadolazeći uspeh.

Da li je to kritički prijem, komercijalni učinak ili mišljenja korisnika, igra je bila okružena pozitivnošću sa svih strana. Međutim, čini se da nisu svi srećni sa ovim uspehom. Na Metacriticu, naslov je podvrgnut oštrom bombardovanju recenzija.

Dok akcioni RPG još uvek ima opšte povoljan rezultat korisnika na platformi, postoji primetan jaz u kritičkim i korisničkim recenzijama. Mišljenja korisnika su takođe povoljnija na platformama kao što je Steam, što ukazuje na bombardovanje recenzija na Metacriticu.

Pažljivim ispitivanjem situacije, Black Myth: Wukong je prikupio čak 736 negativnih recenzija na ovoj platformi. Ove negativne recenzije pokazuju rezultate kao što su 0/10 i 1/10, ističući još jedan slučaj poznatog problema bombardovanja recenzija na Metacriticu.

Kako je istaknuto na Redditu, čini se da je igra masovno bombardovana recenzijama iz političkih razloga. Nekoliko dana nakon izlaska, akcioni RPG je video kritiku zbog nedostatka inkluzivnosti i raznolikosti.

Gledajući novije negativne recenzije, čini se da korisnici iznose valjane kritike, kao što su ograničeno istraživanje i tehnički problemi. Međutim, sami rezultati recenzija čini se da ignorišu sve pozitivne elemente Black Myth: Wukong.

Mnoge preterano negativne recenzije su takođe napisane na kineskom, iako ostaje da se vidi da li dolaze od stvarnih kineskih korisnika. Čini se da je malo verovatno jer je naslov bio toliki hit u zemlji.

Uprkos tome, Black Myth: Wukong je bio nesporan uspeh. Ove recenzije će malo uticati na igru jer je već postala najveći naslov 2024. godine, čak i pobeđujući Elden Ring i Cyberpunk 2077 kada se uporedi prva nedelja prodaje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top