PlayStation 5

PS5 Pro je bio javna tajna na Gamescomu

Još od 2022. godine čujemo glasine, curenja i druge različite izveštaje koji tvrde da Sony radi na PS5 Pro, sa planovima da se lansira nekada 2024. godine. Iako je proizvođač konzola još uvek zvanično otkrio ovo mid-gen osveženje, nenajavljena konzola je navodno bila “otvorena tajna” na Gamescomu.

Prema Wccftech, mnoge odvojene strane su tvrdile tokom Gamescoma da je PlayStation 5 Pro zaista stvaran i da će verovatno biti uskoro otkriven, a italijanska web stranica “Multiplayer” je otkrila tvrdnje jednog developera da je njihov tim odložio svoju igru zbog predstojećeg lansiranja PS5 Pro – sentiment koji je odjeknuo i drugi razvojni tim.

Ukupno, čini se da je grupa različitih developera različitih veličina sve potvrdila različitim publikacijama da su ili bili svesni ili trenutno rade sa PS5 Pro – što sve potvrđuje njegovu nadolazeću najavu.

Naravno, postojanje PS5 Pro je bilo očigledno, sa takvim kao što je No Man’s Sky koji je već dobio tajno PS5 Pro grafičko podešavanje.

Sa toliko priče oko PS5 Pro, njegova najava mora biti samo nekoliko meseci – ako ne i nedelja – daleko.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top