PC

Concord lobiji su pusti već u prvoj nedelji izlaska, nemoguće je naći meč

Concord je nedavno objavljen, a nije uspeo da ispuni očekivanja na svaki mogući način. Igra je lansirana sa deset puta manje igrača nego Redfall na Steamu, što već mnogo govori.

Međutim, situacija se još više pogoršala u poslednjih nekoliko dana. Bivši developer se ranije sukobio sa fanovima na društvenim mrežama, a ovo je stvorilo veliku kontroverzu. Ovo je bila poslednja stvar koja je Concordu trebala.

Igra je takođe bila bombardovana recenzijama, a broj igrača joj je još više opao u poslednjih nekoliko dana.

Zbog toga što je broj igrača u Concord tako nizak, preostali igrači prijavljuju probleme sa spajanjem. Wickie09 je na Reddit-u pomenuo da nije mogao da pronađe meč u Concordu juče.

Korisnik je čekao 8 minuta samo da bi dobio vremensko ograničenje. Ovo nije uopšte idealno, i niko nema dovoljno vremena na rukama da čeka i do 10 minuta kako bi igrao jedan multiplejer meč.

Igra trenutno ima samo 136 igrača na Steamu, a populacija PS5 verovatno priča sličnu priču o potpuno napuštenom multiplayer shooteru. Takođe, ovo je samo prva nedelja, tako da će se stvari samo pogoršati.

Možda bi najpametniji potez ovde bio da se što pre usvoji free-to-play model kako bi se najbolje iskoristila užasna situacija.

Valve je nedavno objavio playtest svog predstojećeg shootera Deadlock, koji je dostigao skoro 90.000 igrača juče. Ovo je znak obećavajućeg shootera. S druge strane, i Concord beta verzije su bile razočaravajuće, a stvarno izdanje je bilo još gore.

Matchmaking after launch weekend.
byu/Wickie09 inConcordGame

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top